Case Study – Intu Trafford Centre, Barton Square

Picture1

This design and build project involves enclosing the open-air Barton Square shopping courtyard areas with a feature barrel vaulted glazed roof and central dome. We are providing access to additional retail space by creating a first-floor pedestrian walkway utilising the existing canopy areas, with the shopping mall remaining open.

We are providing full and derailed door by door scheduling, provided fully compliant product throughout achieving the necessary performance and accessibly requirements. The Trafford Centre is unique in its architectural style, featuring ornate statues, palm trees, gold leafing, marble flooring and the new design matches the same level of finish and quality.

https://www.vinciconstruction.co.uk/what-we-do/building/sectors/lifestyle/intu-trafford-centre-barton-square/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest